Hey, Hallo!

Algemene Voorwaarden

AddThis Social Bookmark Button
 
Algemeen:
Veel van de produkten van ProudKids worden met de hand gemaakt in Nederland.

Bestellen & betalen:
Als je iets wil bestellen bij ProudKids dan plaats je de bestelling in de winkel.

Betaal je via iDEAL dan word je doorverwezen naar de iDEAL omgeving van de door jou gekozen bank. Je betaling is, wanneer deze gelukt is, direct ontvangen door ProudKids. Je ontvangt dan een automatische mail met de bevestiging van je bestelling.

Kies je voor vooraf betalen dan ontvang je direct de automatische mail met de bevestiging van je bestelling. In deze bestelbevestiging staat wat je hebt besteld en het totaalbedrag van je bestelling (incl. verzendkosten). ProudKids houdt de bestelling 10 dagen voor je gereserveerd. Heb je na deze 10 dagen de betaling niet voldaan, dan sturen we je een herinnering. Als je ook hierop niet reageert dan gaat je bestelling weer in de verkoop. Voor produkten die speciaal voor jou gemaakt worden, geldt dat er pas begonnen wordt met het maken, nadat de betaling is voldaan.

Heb je geen mail ontvangen nadat je een bestelling geplaatst hebt? Wellicht was je mail adres niet correct ingevuld. Mail dan even naar ProudKids. Als de gegevens op de bestelbevestiging niet juist zijn, dien je ons hiervan binnen 24 uur na ontvangst van op de hoogte te brengen. Controleer in het geval van maatwerk de gegevens goed, zodat wij de juiste naam/geboortedatum etc. gebruiken. Na het verstrijken van de termijn gaan wij ervan uit dat alle gegevens kloppen en je akkoord gaat met de bevestiging.

Betaalwijze:
Alle prijzen zijn vermeld in euro`s en per stuk. De prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten.
De verzendkosten binnen Nederland zijn afhankelijk van het gewicht en bestaan uit portokosten, verzendkosten, administratiekosten en BTW. De verzendtarieven zijn variabel en kun je hier terug vinden >>> Verzendkosten

ProudKids is niet verantwoordelijk voor het zoek raken van pakketjes/pakketten tijdens verzending. Alleen pakketjes/pakketten die per aangetekende post worden verzonden, zijn verzekerd tegen diefstal en verlies. Mocht je je pakket willen laten verzenden per aangetekende post, dan dien je dit bij de bestelling kenbaar te maken. De kosten hiervan komen voor rekening van de klant.

Je laat een bestelling die door de brievenbus past bezorgen voor 3,90 euro met een track-trace nummer. Bezorging door PostNL.

Levertijd:
De verzending van produkten die op voorraad zijn ligt tussen de 1 tot 3 werkdagen. Zodra de betaling binnen is, gaan wij verzenden. Produkten die op maat gemaakt worden hebben een leveringstermijn van ten hoogste 2 weken. Voor een korte levertijd rekenen wij een levertijd toeslag.

100% Tevredenheid:
ProudKids streeft naar 100% tevredenheid van klanten. Mocht je produkt niet naar wens blijken te zijn dan mag je het retour sturen. Hiervoor gelden in het volgende kopje genoemde voorwaarden. Is je produkt welke op maat gemaakt is niet zoals je had verwacht? Hiervoor krijg je niet je geld retour, maar wellicht kan ik het aanpassen zodat het wel naar wens is. Dit geld alleen mits het produkt anders is gemaakt dan wat je hebt aangegeven bij je bestelling.

Retour:
De produkten van ProudKids worden met veel aandacht en zorg gemaakt. De kleuren van de getoonde produkten probeert ProudKids zo nauwkeurig mogelijk te presenteren. Maar omdat op de computer en door fotografie, de kleuren kunnen afwijken van het echt, kan ProudKids de kleuren niet voor 100% garanderen. Retourneren op lichte kleurafwijkingen kan ProudKids dan ook niet accepteren. Bij twijfel mail je even met je vragen. ProudKids zal haar uiterste best doen je vragen zo snel mogelijk te antwoorden.
Mocht het produkt toch niet aan je verwachting voldoen, dan mag je het binnen werkdagen 14 dagen naar ons retour zenden mits je aan de volgende voorwaarden hebt voldaan:
* Je dient ProudKids binnen 3 dagen na ontvangst van je bestelling per mail op de hoogte te stellen van de retour zending. In de mail meld je de reden van retour, bestelnummer, naam, adres en rekeningnummer.
* De retour gezonden produkten dienen uitdrukkelijk ongebruikt, onbeschadigd goed verpakt en voldoende gefrankeerd te worden teruggestuurd, vergezeld van ordernummer en je NAW. Je krijgt in dit geval naar wens een vervangend product toegestuurd of het aankoopbedrag terug.
* Produkten die op maat gemaakt worden kunnen niet retour gezonden worden.
Het bedrag van het geretourneerde produkt wordt exclusief de verzendkosten binnen 10 dagen na ontvangst van het pakket op je rekening teruggestort.
ProudKids heeft het recht om geretourneerde produkten te weigeren of om niet het volledige aankoopbedrag terug te storten als het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of door toedoen van de klant of door retourzending beschadigd is.

Aansprakelijkheid:
ProudKids stelt zich niet aansprakelijk voor schade toegebracht door het verkeerd gebruiken van haar produkten. Je kan zelf, voordat je een bestelling plaatst, de geschiktheid van een produkt beoordelen. ProudKids stelt zich dan ook niet aansprakelijk voor schade toegebracht door onzorgvuldigheid van de koper. ProudKids gaat er vanuit dat je zelf goed kan in schatten wanneer een kind met het desbetreffende produkt zou kunnen spelen of dit kan dragen.

Wasvoorschriften:
De produkten van ProudKids kunnen het best met de hand gewassen worden en aan de lucht gedroogd worden.
De produkten van vilt mogen alleen met een vochtige doek af gedaan worden. De produkten mogen wel naar de stomerij.

Klachten:
Mocht er onverhoopt een klacht zijn over een van onze produkten: stuur dan even een mail. Dan kijken we samen of we het probleem op kunnen lossen.

Privacy:
De opgegeven persoonsgegevens worden uitsluitend intern gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en worden onder geen beding doorgegeven of verkocht aan derden.

Copyright
Op alle informatie op deze site berust auteursrecht. Het is dan ook niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ProudKids informatie, foto`s en ontwerpen van deze site te kopiëren, te verspreiden, of anderszins in welke vorm dan ook. Hetgeen van toepassing is op de gehele site. ProudKids behoud ten alle tijden de rechten van haar ontwerpen.

Toepasselijkheid:
Door het plaatsen van een bestelling ga je akkoord met deze Algemene Voorwaarden. Mocht je geen bevestigingsmail van ProudKids ontvangen na 36 uur, stuur dan gerust (nog) een mail. Het kan zijn dat de bestelling niet ontvangen is. ProudKids heeft het recht de algemene voorwaarden na verloop van tijd te wijzigen.

Aangepast Januari 2014